ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

Aktuality
Zumbou proti rakovine v Želovciach 2016
Utorok, 26 Apríl 2016

Článok od Kristíny Nászaliovej a Liany Lichvárovej zo 7.A. Ďakujeme Usmiaty

Dňa 15.4 v deň narcisov sme sa zúčastnili zumby na strednej odbornej škole v Želovciach.Z triedy sme išli štyri dievčatá, Kristínka, Lili ,Sofia V. a Nóra.

GALÉRIA

Brala nás pani učiteľka Kladivíková na aute. Keď sme prišli do telocvične ešte tam skoro nikto nebol. Ale o pár minút sa telocvičňa naplnila.

Hneď na začiatku nás príhovorom privítala pani riaditeľka strednej odbornej školy. Potom sme začali tancovať. Prvé pesničky boli ľahšie, ale potom sme sa roztancovali a žiadna pesnička nám nerobila problém. Pred koncom bola súťaž  najlepších tanečníkov. Z nás porota vybrala Sofiu, ktorá bola naozaj šikovná. Výhercovia súťaže boli odmenení cenami. Boli sme šťastní, že aj z nás niekto vyhral. Nasledoval posledný tanec, kde sme boli rozdelení do dvoch skupín a poriadne sme to roztočili.

Pri odchode sme kúpili narcis a s dobrým pocitom sme sa vracali domov, že sme aspoň takto mohli prispieť Lige proti rakovine. Pripnutím žltého kvietku sme chceli odkázať onkologickým pacientom, že nie sú vo svojom ochorení sami, že ich boj sa týka nás všetkých a majú našu podporu.

 
SlovenčinaMagyar

Vybavenie školy

- Telocvičňa
- Multifunkčné ihrisko
- Odborné triedy (Fyzika, Chémia)
- Jazykové triedy
- Počítačové triedy
- Multimediálne triedy
- Knižnica
- Jedáleň
- Školský klub
- Materská škola

Hlľadanie

PARTNERI
Obec ČebovceFarnosť Čebovce
Festivál ÚDOLIE SVITANÍOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Fotky zo života školy

Projekty

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

POP3


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk