ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

Aktuality
Bubnovanie 2019
Utorok, 19 November 2019

GALÉRIA

Na Slovensku sa dnes uskutoční  najväčšia bubnovačka roka, ktorá má aj tento rok symbolicky upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a otvoriť v spoločnosti tému včasnej prevencie. Myšlienka podujatia „Aby bolo deti lepšie počuť“ zaznie  Slovenskom v hlasnom rytme bubnov od 10.00 – 11.00 h. už po šiesty krát.

Bubnovačku rozbehlo v roku 2014 Centrum Slniečko. Za minulé ročníky sa bubnovačiek zúčastnilo viac ako 24 000 detí a dospelých. 19. novembra sa bubnuje v mestských halách, v triedach, telocvičniach, na školských dvoroch či na námestiach s použitím variech a hrncov, vedier a palíc, či len s pomocou dupotania nôh. Zapájame sa aj my, naša škola a tým podporujeme nahlas dôležitosť prevencie násilia, aby mali deti krajší život.

Ticho deti pred násilím neochráni. Prevenciu násilia musíme začať riešiť na Slovensku nahlas, komplexne a koordinovane. Ticho nič nerieši. Preto bubnujeme.

November je mesiacom viacerých významných dátumov v oblasti ochrany práv dieťaťa. Práve preto si organizácie pôsobiace na Slovensku v oblasti ochrany detí pred násilím zvolili práve 19. november za deň, kedy by malo byť hlas detí lepšie počuť.

 
SlovenčinaMagyar

Vybavenie školy

- Telocvičňa
- Multifunkčné ihrisko
- Odborné triedy (Fyzika, Chémia)
- Jazykové triedy
- Počítačové triedy
- Multimediálne triedy
- Knižnica
- Jedáleň
- Školský klub
- Materská škola

Hlľadanie

PARTNERI
Obec ČebovceFarnosť Čebovce
Festivál ÚDOLIE SVITANÍOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Fotky zo života školy

Projekty

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

POP3


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk