ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

Alapiskola Iskolánkról
Iskolánkról

A Csábi Alapiskola és Óvodát a helyi diákokon kívül tíz környező falu tanulói látogatják (Bátorfalu, Apátújfalu, Príbel-Fehérkút, Dacsókeszi, Apafalva, Szelény, Sirak, Kőkeszi, Terbegec, Gyürki). Az iskola igazgatóságához tartozik az óvoda, valamint napközi otthont is működtetünk. Az iskolaétkeztetési rendszert szintén intézményünk üzemelteti.

Iskolánk két tannyelvű - szlovák és magyar.

Oktató-nevelő munkánk célja, hogy diákjainkat egészséges életmódra neveljük, hogy reálisan lássák a világot, hogy személyiségüket fejlesszük és, hogy felkészítsük a középiskolai, illetve a szakiskolai továbbtanulásra. Mindezekhez hozzájárul iskolánk technikai felszereltsége: fizika- és kémiaterem, informatikatermek, gyakorlókonyha, 2 tornaterem, multifunkciós pálya, tanár- és diákkönyvtár. Alapiskolánkban két idegen nyelvet oktatunk - németet és angolt.

Évente részt veszünk különböző versenyeken és olimpiászokon. Diákjaink a járási és körzeti sportversenyek rendszeres résztvevői. Iskolánk sí- és úszótanfolyamot is szervez.

A szabadidő hasznos kitöltésére iskolánk különböző művelődési, sport és képzőművészeti szakköröket kínál a tanulók részére.Intézményünkben szeparált papírgyűjtést folyik. A diákok aktívan részt vesznek papír- és adománygyűjtésben egyaránt (karácsonyi ajándékok a gyerekotthon lakóinak, pénzgyűjtés a losonci állatmenhely részére).A tanárok és diákok olyan projekteket valósítanak meg, mint pl. Az Út, A Víz, Változások kora, Erdővédő iskola…

Céljaink eléréséhez hozzájárul az iskola együttműködése a családokkal, a Csábi Községhivatallal, mint az iskola alapítójával és egyéb szervezetekkel.

 
SlovenčinaMagyar

Az iskola felszereltsége

- Tornaterem
- Multifunkcionális sportpálya
- Szaktantermek (Fizika, Kémia)
- Nyelvtantermek
- Számítógépes termek
- Multimédia termek
- Könyvtár
- Étterem
- Napközi otthon
- Óvoda

Keresés

PARTNEREK
Csáb KözségCsábi Plébánia
Hajnalok Völgye fesztiválOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Iskolánk életéből

Projektek

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk