ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

Aktuality
Obedy zadarmo od 01. mája 2023
Streda, 29 Marec 2023

Informácia o poskytovaní dotácie na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa (obedy zadarmo) od 01.05.2023 na deti, ktoré navštevujú posledný ročník materskej školy alebo základnú školu.

S účinnosťou od 01.05.2023 je možné dotáciu na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa poskytnúť na dieťa, ktoré navštevuje posledný ročník materskej školy (predškolák) a na všetkých žiakov základnej školy, ak zákonný zástupca písomne požiada o poskytnutie dotácie na stravu.

Uplatnením dotácie na stravu zákonný zástupca neprichádza o daňový bonus.

Ak Vaše dieťa navštevuje ZŠ alebo posledný ročník MŠ a máte záujem od 01.05.2023 o poskytovanie dotácie na stravu na Vaše dieťa, je nevyhnutné požiadať o dotáciu na stravu vypísaním a odovzdaním návratky, ktorú vaše dieťa zajtra, 30.marca 2023 prinesie domov.

Návratku a prihlášku je potrebné doručiť späť najneskôr v termíne do 14.apríla 2023.

Bez odovzdania návratky nie je možné, aby na vaše dieťa bola poskytnutá dotácia na stravu. V prípade, že sa vaše dieťa ešte v školskej jedálni nestravuje, je zároveň potrebné požiadať, aby dieťa bolo zaradené do zoznamu stravníkov, t.j. okrem príslušnej návratky je potrebné odovzdať aj zápisný lístok stravníka.

Dotácia sa na základe žiadosti rodiča poskytne pre dieťa navštevujúce  ZŠ alebo posledný ročník MŠ  za týchto podmienok :

- ak sa žiak zúčastní vyučovacieho procesu a odoberie obed,

- v prípade neúčasti na vyučovaní (PN) – rodič berie na vedomie, že je POVINNÝ dieťa zo stravy ODHLÁSIŤ v opačnom prípade bude musieť uhradiť plnú výšku príspevku za stravovanie ,

- žiakom, ktorí sa zo zdravotných dôvodov nestravujú v školskej jedálni / na základe posúdenia lekára špecialistu (gastroenterológ, imunológ, alergológ a pod.).

 
SlovenčinaMagyar

Vybavenie školy

- Telocvičňa
- Multifunkčné ihrisko
- Odborné triedy (Fyzika, Chémia)
- Jazykové triedy
- Počítačové triedy
- Multimediálne triedy
- Knižnica
- Jedáleň
- Školský klub
- Materská škola

Hlľadanie

PARTNERI
Obec ČebovceFarnosť Čebovce
Festivál ÚDOLIE SVITANÍOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Fotky zo života školy

Projekty

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

POP3


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk