ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

MŠ - Informácie k otvoreniu školského roka 2020/2021
2020. augusztus 28. péntek, 17:57

Milí rodičia, oznamujeme vám nasledovné informácie týkajúce sa otvorenia školského roka 2020/2021 v materskej škole.

Príchod, odchod a preberanie detí

  1. Nástup do materskej školy je 2.9.2020 od 6:45 hod. do 8:00 hod.
  2. Deti prichádzajú do materskej školy hlavným vchodom s jedným zákonným zástupcom alebo nimi určenou sprevádzajúcou osobou v rúškach. Pri vstupe do budovy sa vykoná ranný filter,  náhodne sa zmeria teplota, použije sa dezinfekčný prostriedok na ruky.
  3. Do šatne materskej školy môžu naraz vstúpiť len dve deti so sprevádzajúcimi osobami. Ostatné deti so sprevádzajúcimi osobami čakajú v dvojmetrových odstupoch na chodbe pred vchodom do materskej školy. V šatni sa zdržiavajú minimum alebo podľa aktuálneho hygienicko–epidemiologického nariadenia.
  4. Sprevádzajúca osoba pomôže dieťaťu pri prezlečení, zabezpečí umiestnenie rúška a rezervného rúška svojho dieťaťa do jeho skrinky. Dieťa si umyje ruky bežným spôsobom pod dohľadom sprevádzajúcej osoby alebo učiteľky materskej školy, alebo podľa aktuálneho hygienicko–epidemiologického nariadeniami. Odovzdá dieťa učiteľke materskej školy.
  5. Pri odchode dieťaťa z materskej školy  zákonný zástupca v rúšku použije dezinfekčný prostriedok na ruky pri vchode do budovy. Do šatne materskej školy môžu vstúpiť len dve osoby pre dve deti, v ktorej sa zdržiavajú minimum. Ostatní čakajú na chodbe pred vchodom do šatne materskej školy s dodržiavaním odstupov.

Zákonný zástupca

  • Zodpovedá za dodržiavanie hygienicko–epidemiologických opatrení pri privádzaní dieťaťa do materskej školy, počas pobytu v šatňovom/vstupnom priestore materskej školy a pri odvádzaní dieťaťa z materskej školy v zmysle aktuálnych opatrení Úradu verejného zdravotníctva SR (nosenie rúšok, dodržiavanie odstupov, dezinfekcia rúk).
  • Dodržiava pokyny riaditeľky materskej školy, ktoré upravujú podmienky konkrétnej materskej školy na obdobie školského roku 2020/2021.
  • Odovzdáva dieťa výhradne učiteľke materskej školy.
  • Predkladá pri prvom nástupe dieťa do materskej školy čestné prehlásenie (príloha č. 3) alebo po každom prerušení dochádzky dieťa do materskej školy v trvaní viac ako tri dni predkladá písomné vyhlásenie o tom, že dieťa neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie (príloha č. 4).
  • Rešpektuje pravidlá nosenia hračiek a iného materiálu alebo pomôcok z domáceho prostredia do materskej školy, stanovené riaditeľom materskej školy.
  • V prípade, že u dieťaťa je podozrenie alebo potvrdené ochorenie na COVID-19, bezodkladne o tejto situácii informuje zástupkyňu materskej školy alebo riaditeľku školy.
  • Povinnosťou zákonného zástupcu je aj bezodkladne nahlásenie karantény, ak bola dieťaťu nariadená lekárom všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre deti a dorast alebo miestne príslušným regionálnym hygienikom. Za týchto podmienok je dieťa zo školy vylúčené.

Podrobnejšie informácie nájdete na stránke ministerstva školstva

https://www.minedu.sk/materske-skoly-aktualizovane-2682020/

 
SlovenčinaMagyar

Az iskola felszereltsége

- Tornaterem
- Multifunkcionális sportpálya
- Szaktantermek (Fizika, Kémia)
- Nyelvtantermek
- Számítógépes termek
- Multimédia termek
- Könyvtár
- Étterem
- Napközi otthon
- Óvoda

Keresés

PARTNEREK
Csáb KözségCsábi Plébánia
Hajnalok Völgye fesztiválOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Iskolánk életéből

Projektek

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk