ZŠ s MŠ Čebovce - Alapiskola és Óvoda Csáb

Aktuality
Aktivity materskej školy máj / jún 2017
Štvrtok, 06 Júl 2017

V priložených linkoch si môžete pozrieť fotodokumentáciu akcií, ktoré sme mali v materskej škole od polovice mája do konca júna.

Deň Zeme

Deň detí

Deň detí v Bátorovej

Rozlúčka s predškolákmi

Opekačka s rodičmi

Výlet - Detský festival Nitra

 

Deň Zeme

 

Dňa 12.05.2017 sme si, i keď trošku opozdene pripomenuli Deň Zeme. Deti si mohli na desiate pochutnať na reťkovkách a pažítke, ktoré si samé nasiali a potom sa poriadne vyšantiť na lúke v Meťpotoku. Cestou na lúku prekonávali prekážky, pretože sa k nej dostali nezvyčajným chodníkom. Zahrali sa loptové hry, ponaháňali sa a veľkú radosť im robil „piknik“, na ktorý sa veľmi tešili a každý si doniesol z domu nejakú dobrotu. Unavení, ale plní zážitkov sa pred obedom vrátili do materskej školy.

 

MDD

Dňa 2.6.2017 sme tak ako po iné roky oslávili medzinárodný deň detí v spolupráci s materskými školami Bátorová a Opatovská Nová Ves.

Deti si najskôr pozreli divadlo a potom sa vonku na školskom dvore  vyšantili na šmýkačke a skákacom hrade, preliezali tunelom, zmerali si sily v rôznych disciplínach v chôdzi, behu a poskokoch medzi prekážkami. Školáci ich previedli na lane, hádzali loptičkami do opičky a podľa záujmu vyskúšali rôzne ďalšie  atrakcie, ktoré pripravili deti ZŠ.

Dňa 14.6.2017 nás pani učieľky z MŠ Bátorová pozvali na praktickú ukážku hasičov. Deti si oblečené v hasičskej prilbe a kabáte mohli vyskúšať prácu hasičov ako je vyslobodenie osôb zo zadymenej miestnosti, preskakovanie prekážok, búchanie kladivom, nesenie hasičskej hadice,  jazdu na hasičskom aute a striekanie z hasičskej hadice. Na záver im teta kuchárka pripravila dobrý obed, ktorý im na čerstvom vzduchu veľmi chutil. Nezabudnuteľný zážitok im bude aj cesta „minibusom“, na ktorú sa deti veľmi tešili.

 

ROZLÚČKA S PREDŠKOLÁKMI

Dňa 21.6.2017 sa naši predškoláci básničkami a pesničkami rozlúčili so škôlkou, kamarátmi a učiteľkami materskej školy. Spoločne si posledný raz zatancovali a občerstvili sa dobrotami, ktoré im pripravili mamičky.

 

OPEKAČKA S RODIČMI

Dňa 28.06.2017 sme sa aj tento rok vybrali na spoločnú opekačku s rodičmi. Deti si opekali špekačky, zahrali sa s  oteckami rôzne športové disciplíny, kde si zmerali sily pri tlačení fúrika, výdrži zavesených na tyči a v behu okolo ihriska.

 

Koncoročný výlet materskej školy „ Detský festival v Nitre“

Dňa 30.06.2017 sme sa spoločne s rodičmi vybrali na koncoročný výlet do Nitry na Detský festival. Deti si odniesli nezabudnuteľné zážitky z každej atrakcie rôzneho druhu, ktoré si mohli podľa vlastného výberu vyskúšať.

 
SlovenčinaMagyar

Vybavenie školy

- Telocvičňa
- Multifunkčné ihrisko
- Odborné triedy (Fyzika, Chémia)
- Jazykové triedy
- Počítačové triedy
- Multimediálne triedy
- Knižnica
- Jedáleň
- Školský klub
- Materská škola

Hlľadanie

PARTNERI
Obec ČebovceFarnosť Čebovce
Festivál ÚDOLIE SVITANÍOPENnet.sk - Webdesign, E-shop, Webhosting

Fotky zo života školy

Projekty

PRINED
PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

PRINED

 

POP3


Webdesign, Tvorba web stránok
OPENnet.sk